Új szerverek

Új szerverek

Tisztelt ügyfeleink!

Szolgáltatásaink folyamatosságát ás minőségét szem előtt tartva, nagyszabású fejlesztésekbe kezdünk. Jelenlegi 6-12 magos rendszereinket, a következő hónapokban kiváltjuk 28 magos / 56 thread-es rendszerekkel.

Az új szerverek támogatják a HTTP2 valamint SQL 2019 és legújabb MariaDB adatbázisokat későbbiekben a HTTP2 PUSH és HTTP3 QUIC-t. Reméljük az új szerverpark által nyújtott sebességnövekedés, és stabilitás elnyeri tetszésüket.

Szolgáltatás kimaradás – hibajavítás

2021.05.27. Egy meghibásodott tápegység berendezés miatt 16.30-tól 20.00-ig, korlátozottan voltak elérhetőek egyes szolgáltatások. A javítások lezárultak, várhatóan a szolgáltatás 20.00-kor teljes mértékben helyreállt. Minden ügyfelünk szíves elnézését kérjük.

BG2 server letsencrypt hiba.

Tisztelt Ügyfeleink!

Sajnálatos módon a letsencrypt certifikációk lejárati idejének ellenőrzése valamint a certifikációk megújítási rutinja meghibásodott. A hibát 14.00-kor sikeresen javítottuk.  A megnövekedett igény a certifikációkra a Covid19 miatt jelentős méreteket ölt, kérjük szíves elnézésüket a szolgáltatás kiesésére való tekintettel. Természetesen dolgozunk a végleges megoldáson, hogy a közeljövőben a megnövekedett igényeket is kielégíthessük, a letsencrypt szolgáltató szabályzatának maradéktalan betartása mellett.

Köszönjük türelmüket.

ASPnet Team

Szolgáltatás kimaradás optikai betáplálás kiesése miatt.

2019.03.20. Egy meghibásodott hálózati berendezés miatt 17.00-tól , és a későbbiekben korlátozottan elérhető a szolgáltatás. A javításokat a hálózatszolgáltató folyamatosan eszközöli, várhatóan a szolgáltatás 18.00-kor teljes mértékben helyreáll. Minden ügyfelünk szíves elnézését kérjük.

Számlázási ciklus változása.

Tisztelt Ügyfeleink!

Cégünk számlázási feltételei megváltoztak. A havi és negyedéves számlázási ciklusokat 2018.04.01-től megszüntetjük. A meglévő csomagkínálatot kizárólag éves díjfizetési ciklusokban lehet igénybe venni.

A számlázás automatikusan minden ügyfelünknél átállításra kerül. Köszönjük figyelmüket.

ASPnet Hosting Service.

ASPnet Kft.

.net core 2 bevezetése

.net core 2 bevezetése

Tisztelt ügyfeleink!

Tárhelyeiken a .net Core 2.x verziója végelegesen bevezetésre került. A szolgáltatás használatához, amennyiben a szolgáltatás .net 4.7 alatt futott alapesetben nincs szükség egyéb beállításra.

Számlázó rendszer hiba.

Számlázó rendszer hiba.

Tisztelt ügyfeleink!

A számlázó szolgáltatásunk a mai nap folyamán „hibás” 0 kbyte-os pdf számlákat generált. A hiba sajnálatos módon többször is megismétlődött. A helyes méretű csatolmányokkal ellátott levelek kb. 20.00-tól mentek ki ügyfeleinknek. A hibáért szíves elnézésüket kérjük.