Cégünk elsősorban azon hazai kis és középvállalkozások számára igyekszik költséghatékony megoldást nyújtani rendszergazdai szolgáltatásaival, akiknek felesleges pénzkidobás lenne teljes munkaidőben rendszergazdát ill. informatikust alkalmazni a vállalati vezérlő szerver vagy szerverhotelben elhelyezett internet-szerverük vagy virtuális szerverük üzemeltetésére, karbantartására.

Az alábbiakban a teljesség igénye nélkül, szemléltetünk egy pár kiemelt technológiát, melynek rendszergazdai / karbantartási tevékenységét vállaljuk.

Windows-8.5

Windows Server Adminisztráció, karbantartás. (2012/2016/2019)

Cégünk az elmúlt 18 évben kiemelten foglalkozik Windows Server rendszerek karbantartásával, adminisztrációjával. Szerver specifikus szolgáltatások mint pl.: FTP kiszolgálók, HTTP kiszolgálók, File kiszolgálók, MAIL kiszolgálók, Cloud kiszolgálók. Szolgáltatásaink kiterjednek a szerver mentés, helyreállítás valamint folyamatos üzemeltetésre.

SmarterMail szerver adminisztráció.

Cégünk vállalja meglévő SmarterMail szervereinek karbantartását, folyamatos monitorozását, telepítését. SmarterMail szerver specialistaként cégünk, nagy teljesítményű, terheléselosztásos rendszerek kiépítését, telepítését, és folyamatos karbantartását is vállalja.

smartertools-active-logo-250x250
st-logo-250

SmarterTrack ügyviteli rendszer / Help Desk adminisztráció

Cégünk, a SmarterTools szoftverek első kiadása óta foglalkozik ezen rendszerek és ezen belül a SmarterTrack rendszerrel. Az általunk üzemeltetett és karbantartott rendszerek kimagasló rendelkezésre állással bizonyítják cégünk kompetenciáját, ezen a specifikus területen. Egyedi megoldásokkal és bérszerverekkel is kínáljuk a Smartertools termékek széles palettáját.

Windows Server vezérlés - Automatizáció ( 2012/2016/2019)

Cégünk 2002 óta elsőként a magyar piacon kínál Windows alapú tárhely szolgáltatást. A szolgáltatást egy úgynevezett vezérlőpanel teszi lehetővé, mely egyedi fejlesztésekkel kiegészítve, egyszerre több Windows Server szolgáltatásaiba való felhasználószintű beavatkozását teszi lehetővé. Ezen technológiát kínáljuk olyan kis és középvállalkozások számára, melyek független Windows Server kiszolgálókat szeretnének kialakítani, azonban mindezt egy felhasználó szintű automatizáció keretében szeretnék kezelni.

home-phone2
web-servers-and-computers

3CX VOIP telefonközpont rendszer adminisztráció

3CX VOIP telefonközpont és konferencia rendszer adminisztrációja, telepítése valamint folyamatos karbantartását cégünk akár ügyfélszerveren vagy ASPnet bérszerver megoldással is kínálja. Folyamatos monitorozás, valamint SmarterTrack integráció is lehetséges.

NextCloud File szerver

A Nextcloud file szerver egy webes alkalmazás, amely tökéletesen képes futni a vállalatok Linux alapú szerverein. Cégünk a teljes telepítést és folyamatos karbantartását valamint hardware (bérelt szerver) kiszolgálását is vállalja.

filecloud-vs-vpn1
nextcloud_1

FileCloud Enterprise Cloud

A Filecloud file szerver egy enterprise szintű alkalmazás, amely tökéletesen képes futni a vállalatok Linux és windows alapú szerverein. Cégünk a teljes telepítést és folyamatos karbantartását valamint hardware (bérelt szerver) kiszolgálását is vállalja.

TrueConf videó konferencia szerver

TrueConf videó konferencia szerver telepítése, konfigurálása, üzemeltetése dedikált szerveren. Cégünk folyamatos karbantartást és üzemeltetést vállal a TrueConf alapú videókonferencia szerverekre.

__700x700.74714A63-C41B-EEA8-2B8B1D24D61F5464-featured_image
wowza

Wowza Streaming Szerver

Wowza Media Szerver – Streaming – Loadbalancing

Wowza média szerverek telepítése, konfigurációja, felügyelete. MPEG-DASH, Apple HLS, Adobe RTMP, Adobe HDS, Microsoft Smooth Streaming, RTSP/RTP protokollok, révén minden használatos eszközön és böngészőben kifogástalanul használható stream megoldás. Cégünk titkosított másolhatatlan hozzáféréssel, és egyedi Token valamint IP védelemmel rendelkező stream lehetőséget is kínál, az általa felügyelt szervereken. Nagy teljesítményű wowza loadbalancer / loadbalanced hálózat telepítését is vállajuk.